"Il Prosciutto Toscano DOP" yalnızca seçilmiş taze İtalyan butlarından üretilmektedir. Tipik "v" şeklindeki derisi kesimi, hafif tuzlu tadı ve dışındaki karabiber ile tanınır. Dilimler yoğun kırmızı renkte, kuru ve yağsızdır. Seçilen birkaç malzeme: domuz butu, tuz, karabiber ve sarımsak.
KG.2,280 NET AĞIRLIK
AL KG EURO 10,90
AMBALAJ 4 ADET
MINIMUM SİPARİŞ 50 AMBALAJ 4 ADET
SON KULLANMA TARİHİ 30/09/2025
Sıcaklıkla işlenmemiş "Lomo embuchado" veya "Caña de lomo" adlı et ürününün hazırlanmasında kullanılan, şarküteri amaçlı katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Ürün, 45 günden uzun bir olgunlaşma-kurutma süreci ile üretilmektedir. Format: 200g kutu, 5kg torba
Dünyada Made in Italy'nin en ünlü ürünlerinden biri olan sağlıklı ve doğal bir ürün.
Parma ilinde bulunan üç tesisimizde herhangi bir prosciutto crudo üretmiyoruz, gerçek Prosciutto di Parma D.O.P. üretiyoruz, üretim yönetmeliğine uygun olarak. Ayrıca, her müşterinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için farklı boyut ve olgunlukta ürünler sunma kapasitesine sahibiz, hepsi Martelli'nin kontrol edilen tedarik zinciri tarafından garanti edilmektedir.
KG 5,952 NET AĞIRLIK
AL KG EURO 7,00
SON KULLANIM TARİHİ 10/10/2025
AMBALAJLAR 4 ADET
MINIMUM SİPARİŞ 50 AMBALAJ 4 ADET
Salame Piacentino DOP, büyük taneli, domuzların Large White ve Landrace Italiana, Duroc veya İtalyan ağır domuzlarıyla uyumlu diğer ırklara ait yağsız kısımlarından ve küçük bir yağlı kısım yüzdesinden elde edilen bir şarküteri ürünüdür.
GR 0, 591
KG BAŞINA FİYAT EURO 8,00
PAKET BAŞINA 5 ADET
ASGARİ SİPARİŞ 50 PAKET 5 ADET
SON KULLANMA TARİHİ 29/09/2025